AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kalça görmek

Kahve falında kıllı kalça görmek

Kahve falında kıllı kalça görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı kalça gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında kıllı kalça görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçada kıl görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalça sıkmak büyük bir ikilemde kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kalça görmek insanlardan takdir toplayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalça görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Kahve falında kalçada çıban görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir