AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, ömrün uzun olmasına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kalçalı kadın gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalçayı büyük görmek işinde verimsiz olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine alamet eder.

Kahve falında büyük kalça görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kalçası görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının kalçasını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kalça görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kalçası öpmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık kalça görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir