AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça okşamak

Kahve falında kalça okşamak

Kahve falında kalça okşamak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kalça okşamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi güzelleştirmek, dış görünümünüzü yenilemek veya yeteneklerinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kalçayı okşamak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulur.

Kahve falında kalça okşamak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında açık kalça görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalçaya dokunmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kalçası görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada sivilce görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında kalça sıkmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir