AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçada kıl görmek

Kahve falında kalçada kıl görmek

Kahve falında kalçada kıl görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada kıl gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kıllı kalça görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalçada kıl görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçasını görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada çıban görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kalçasını görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalça kıvırmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kadın kalçası görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir