AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan iğne yapmak

Kahve falında kalçadan iğne yapmak

Kahve falında kalçadan iğne yapmak neredeyse mahkemelik olunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak büyük işlerin ortaya konulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak hayal kırıklığına uğrayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan ısırılmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Kahve falında bayan kalça görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında kalça tutmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçayı okşamak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir