AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kalçasını görmek

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kalçasını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında erkek kalçası görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçayı okşamak tatsız günlerin geride bırakılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında kalça öpmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kalçada çıban görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kalça görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir