AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kalçası görmek

Kahve falında erkek kalçası görmek

Kahve falında erkek kalçası görmek çevresinin genişleyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ilim irfan öğreneceğine, istihdam edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kalçası gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında erkek kalçası görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçada yara görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kalça görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kalça öpmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kalça görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, rahat bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kalça görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kalçaya dokunmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir