AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça çıkığı görmek

Kahve falında kalça çıkığı görmek

Kahve falında kalça çıkığı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, günahlarından tövbe etmeye, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kalça çıkığı gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kalça çıkığı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kırık çıkık görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında bayan kalçası görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kalça okşamak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak hayırlı adımlar atacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kalçası görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada yara görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kalçasını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir