AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan kalça görmek

Kahve falında bayan kalça görmek

Kahve falında bayan kalça görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, eşi ile arasının açılacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bayan kalça gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında bayan kalça görmek el üstünde tutulacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kalçası görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kalça görmek kazancının eksilmeyeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçadan ısırılmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçada ben görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kalça okşamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir