AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan ısırılmak

Kahve falında kalçadan ısırılmak

Kahve falında kalçadan ısırılmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalçadan ısırılmak gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında kalçadan ısırılmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kalça görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kalça görmek kişinin evlatlarının artacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Kahve falında birinin kalçasını görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hayatınızın neşe dolacağına alamet eder.

Kahve falında açık kalça görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalça okşamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işarettir.

Kahve falında kalçasını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir