AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçada ben görmek

Kahve falında kalçada ben görmek

Kahve falında kalçada ben görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında kalçada ben gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında kalçada ben görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın kalçası görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalçada çıban görmek parasının ve malının çoğalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı kalça görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kalçası öpmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında kalça sallamak özel hayatında mutlu olacağına, sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında açık kalça görmek hayatın yoluna gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kalçayı okşamak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir