AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kalçası görmek

Kahve falında kadın kalçası görmek

Kahve falında kadın kalçası görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, barış için adım atacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kalçası gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kadın kalçası öpmek güçten düşeceğine, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kadın kalça görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kalçası görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalettir.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının kalçasını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, büyük borçların altında ezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalça okşamak koltuğunun yükseleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada çıban görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir