AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kalçası öpmek

Kahve falında kadın kalçası öpmek

Kahve falında kadın kalçası öpmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, güzel bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kalçası öpmek gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında kadın kalçası öpmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalça öpmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının kalçasını görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında kadın kalça görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kalçası görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçada morluk görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir