AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kalça görmek

Kahve falında açık kalça görmek

Kahve falında açık kalça görmek gerçek mutluluğu tadacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında açık kalça gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında açık kalça görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalçasını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçaya dokunmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalça sallamak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında büyük kalça görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kalçasını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir