AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça sallamak

Kahve falında kalça sallamak

Kahve falında kalça sallamak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kalça sallamak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Kahve falında kalça sallamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak çok sağlıklı olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalça çıkığı görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bayan kalçası görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada morluk görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kalçada kıl görmek tövbe etmeden vefata, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında kalça sıkmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir