AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, darlık içine düşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başörtülü gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini başörtülü görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Kahve falında hediye başörtü almak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtü takmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çalışmalarının artacağına inanılır.

Kahve falında başörtü çıkarmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü satın almak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına inanılır.

Kahve falında mor renk başörtü görmek büyüyeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir