AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi başörtü takmak

Kahve falında mavi başörtü takmak

Kahve falında mavi başörtü takmak insanlardan uzaklaşılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi başörtü takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında mavi başörtü takmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yeni başörtü takmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Kahve falında başörtü takmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe başörtü takmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil başörtü takmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert başörtü takmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir