AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başörtülü görmek

Kahve falında kendini başörtülü görmek

Kahve falında kendini başörtülü görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işini büyüteceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini başörtülü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Kahve falında birinden başörtü almak işindeki verimliliğinin artacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü olmak endişeli durumların son bulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüyü açmak sonunda maddi zarara gireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü bebek görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir