AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü çıkarmak

Kahve falında başörtü çıkarmak

Kahve falında başörtü çıkarmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtü çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında başörtü çıkarmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüyü çıkarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi başörtü görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, öz güven kazanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil başörtü almak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü bebek görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi başörtü görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında başörtüyü açmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir