AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü satın almak

Kahve falında başörtü satın almak

Kahve falında başörtü satın almak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü satın almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Kahve falında başörtü satın almak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başörtüyü çıkarmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini başörtülü görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok başörtü görmek rahatlığa erileceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir