AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk başörtü görmek

Kahve falında mor renk başörtü görmek

Kahve falında mor renk başörtü görmek maddi anlamda rahatlamaya, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk başörtü gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında mor renk başörtü görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk başörtü görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında mor renkli meyve yemek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk takı görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek umutların yıkılacağına, bilincin artacağına inanılır.

Kahve falında mor renk gömlek görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk canta görmek zenginliğini kaybedeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir