AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı başörtülü gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kötü haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil başörtü almak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak kısmetinin her zaman açık olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtülü kadın görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başörtülü görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Kahve falında birinden başörtü almak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir