AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye başörtü almak

Kahve falında hediye başörtü almak

Kahve falında hediye başörtü almak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü haberler alınacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında hediye başörtü almak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında hediye başörtü almak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtü hediye almak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet eder.

Kahve falında başörtü açmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtü görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir