AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, insanların saygısının kazanılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin üstünü örtmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına inanılır.

Kahve falında üstünü örtmek malının ve aşının da çoğalacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek canının ve malının garantide olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında annenin üstünü örtmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir