AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek iyileşeceğine, toparlanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, maddi açıdan ferahlamaya, keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin üstünü örtmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünü örtmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstünü örtmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin üstünü örtmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir