AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun üstünü örtmek

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek hayırla yad etmeye, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyin üstünü örtmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek ayrılık yaşanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek insanlardan takdir toplayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin üstünü örtmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir