AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında birinin üstünü örtmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek hayırlı zamanlar geçireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin üstünü örtmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek hem de işinde söz sahibi olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek mutluluk ve başarı getireceğine, maddi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünü örtmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin üstünü örtmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir