AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin üstünü örtmek

Kahve falında ölmüş birinin üstünü örtmek

Kahve falında ölmüş birinin üstünü örtmek çalışmalarının takdir edileceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında üstünü örtmek büyük miktarda para kazanacağına, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üstünü örtmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin üstünü örtmek kesesinin dolacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin üstünü örtmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin üstünü örtmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir