AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin üstünü örtmek

Kahve falında annenin üstünü örtmek

Kahve falında annenin üstünü örtmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında annenin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında annenin üstünü örtmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünü örtmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin üstünü örtmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstünü örtmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir