AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü örtmek

Kahve falında üstünü örtmek

Kahve falında üstünü örtmek zafer ve zenginlik getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünü örtmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstünü örtmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Kahve falında annenin üstünü örtmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin üstünü örtmek şansının kendisinden yana gideceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek işlerinin baltalanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir