AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka saklamak

Kahve falında kaka saklamak

Kahve falında kaka saklamak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında kaka saklamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında kaka saklamak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap saklamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorap saklamak kazancının eksileceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yastığa para saklamak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında telefon saklamak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu saklamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında şarap saklamak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata saklamak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir