AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon saklamak

Kahve falında telefon saklamak

Kahve falında telefon saklamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zenginlik sahibi olunacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon saklamak gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Kahve falında cep telefonu saklamak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu saklamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon saklamak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Kahve falında silah sakladığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para sakladığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi saklamak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Kahve falında insan saklamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sakladığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir