AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap saklamak

Kahve falında kitap saklamak

Kahve falında kitap saklamak kul hakkına girmeyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap saklamak gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Kahve falında kitap saklamak onlar için çabalayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş saklamak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kredi çekileceğine inanılır.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında cesed saklamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında sır sakladığını görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinden altın saklamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir