AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap saklamak

Kahve falında çorap saklamak

Kahve falında çorap saklamak hayallerinin gerçek olacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap saklamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında çorap saklamak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hızlanacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürüp saklamak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve saklamak herkesin dikkatinin çekileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında mektup saklamak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sigara sakladığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi saklamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir eşyayı saklamak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir