AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa para saklamak

Kahve falında yastığa para saklamak

Kahve falında yastığa para saklamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yastığa para saklamak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında yastığa para saklamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işarettir.

Kahve falında yastık altına para saklamak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak hainlik yapacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para bulup saklamak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saklamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para bulmak ve saklamak tatsız haberlerin alınacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya inanılır.

Kahve falında para görüp saklamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir