AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap saklamak

Kahve falında şarap saklamak

Kahve falında şarap saklamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında şarap saklamak gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında şarap saklamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap kusmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında şarap içildiğini görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap koklamak çok eğleneceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında şarap kadehi görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül şarabı içmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına inanılır.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir