AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu kaka yapmak

Kahve falında kokulu kaka yapmak

Kahve falında kokulu kaka yapmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kokulu kaka yapmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında kokulu kaka yapmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kaka kokusu görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka kokusu duymak yolunun hep açık olacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etrafa kaka yapmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında poşete kaka yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında çok kaka yapmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında denize kaka yapmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sıkıntıların azalacağına delalettir.

Kahve falında bir yere kaka yapmak hayattan yana keyif bulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir