AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka kokusu görmek

Kahve falında kaka kokusu görmek

Kahve falında kaka kokusu görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında kaka kokusu gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kaka kokusu duymak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında kokulu kaka yapmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka kokusu görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel koku duymak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet eder.

Kahve falında güzel koku sürünmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı kokusu almak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak iş sahibi olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kokusu koklamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir