AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi şapka görmek

Kahve falında kahverengi şapka görmek

Kahve falında kahverengi şapka görmek kötüyse düzeleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayırlı haberler getireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi şapka gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi şapka görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında başına şapka takmak zor bir durumda kalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık şapka görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında şapka takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kovboy şapkası takmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil şapka görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında şapka denemek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir