Kahve falında yırtık şapka görmek

Kahve falında yırtık şapka görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık şapka gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Kahve falında yırtık şapka görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Kahve falında başında şapka görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovboy şapkası takmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor şapka görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tüylü şapka görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun şapka görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil şapka görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu şapka görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir