Kahve falında yeşil şapka görmek

Kahve falında yeşil şapka görmek görgülü ve kültürlü olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şapka gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Kahve falında yeşil şapka takmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şapka görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden şapka almak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık şapka görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şapka çıkarmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri şapka görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şapka aramak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında birine şapka vermek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir