AnaSayfa / Genel / Kahve falında şapka denemek

Kahve falında şapka denemek

Kahve falında şapka denemek önemli bir şahsiyet olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında şapka denemek gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında şapka denemek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yarınlarına inanacağına işaret eder.

Kahve falında çizme denemek çaresiz kalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı denemek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli kıyafet denemek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında küpe denemek haksızlık yapmayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir