AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi mum görmek

Kahve falında kahverengi mum görmek

Kahve falında kahverengi mum görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi mum gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Kahve falında kahverengi mum görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında mum hediye etmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mum almak rızkının çoğalacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında çakmakla mum yakmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında mum yakıldığını görmek servet sahibi olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle mum yakmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında mum çiçeği görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, moralin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir