AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından sigara almak

Kahve falında arkadaşından sigara almak

Kahve falında arkadaşından sigara almak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından sigara almak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek iyi huylar edineceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek büyük zorluklar geçireceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir