AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kefenini almak

Kahve falında kendi kefenini almak

Kahve falında kendi kefenini almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, bir yere taşınmaya, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında kendi kefenini almak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında bebeği kefende görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında annesini kefenle görmek insanların hayır dualarının alınacağına, sevinç ve sürura alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kefenli görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Kahve falında kefenli kadın görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarilmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yaşamının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefene görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir