AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve kokusu almak

Kahve falında kahve kokusu almak

Kahve falında kahve kokusu almak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, rahat bir nefes alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kahve kokusu almak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kahve kokusu duymak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında kahve kokusu almak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koku sürmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında birinin kokusunu duymak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına inanılır.

Kahve falında kabe kokusu görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kokusu görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çevre değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabun kokusu duymak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe kokusu duymak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir