AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kokular duymak

Kahve falında güzel kokular duymak

Kahve falında güzel kokular duymak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kokular duymak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında çok güzel koku duymak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında güzel koku duymak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir koku duymak kişinin keyfinin yerine geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında güzel kokular duymak karlı işler alacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında güzel koku sıkmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında güzel koku hediye almak bol şanslı bir döneme girileceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek çok hayırlı şeylere, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına inanılır.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir