AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku sürmek

Kahve falında koku sürmek

Kahve falında koku sürmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, evleneceğinize, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koku sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koku sürmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kokulu çiçek görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kan kokusu duymak zaferler kazanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında helva kokusu almak imkânsızı başaracağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali kokusu duymak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir