AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe kokusu duymak

Kahve falında kabe kokusu duymak

Kahve falında kabe kokusu duymak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, kazançlı işlere girileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Kahve falında kabe kokusu duymak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabe kokusu duymak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kabe kokusu görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çöp kokusu duymak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında lağım kokusu duymak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, onları rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında kan kokusu duymak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sirke kokusu duymak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kazancını çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir