AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe kokusu görmek

Kahve falında kabe kokusu görmek

Kahve falında kabe kokusu görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabe kokusu gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında kabe kokusu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Kahve falında kabe kokusu duymak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık kokusu almak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında güzel kokular duymak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kokusu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak kokusu duymak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir